Custom Signal Solutions - webmedia op maat

Custom Signal Solutions is een jong, innoverend bedrijf dat haar stempel op de wereld wil zetten door haar verbluffende grensverleggende oplossingen binnen het vakgebied van de ICT. Op dit moment gevestigd in Maastricht, waar wij veel mogelijkheden geboden krijgen door onze zakenpartners binnen en buiten ons vakgebied, ontplooien wij ons naar het landelijke marktgebied.
 

Veel gestelde vragen

 

Welk soort diensten levert CSS?

Custom Signal Solutions is gespecialiseerd in het aanbieden van volledig op maat gemaakte websites. U krijgt bij iedere website een uniek design dat aan al uw wensen voldoet. Daarnaast zorgen onze hosting-paketten, die voorzien zijn van cluster-technologie, voor de onmisbare stabiliteit van uw domein. Onze programmeurs zijn in staat innoverende oplossingen te bieden voor uw functionele wensen. Iedere klant is anders en dat waarderen wij, vandaar dat op maat oplossingen aanbieden maar het is ook mogelijk om bij CSS gebruik te maken van kant-en-klaar systemen. Denk hierbij aan Joomla/Wordpress/InvisionPowerBoard/VBulletin/PhpBB etc.

Wat is er verder mogelijk?

Custom Signal Solutions kan u helpen in het ontwikkelen van webapplicaties die een oplossing bieden voor uw onderneming of project. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om al uw bedrijfssoftware te overkoepelen in 1 duidelijke en betrouwbare webapplicatie. Onze specialisten zijn in staat uw huidige serverdiensten (bv.: email, ftp, databases) te koppelen, alsmede te migreren en wij zijn in staat innoverende oplossingen te bieden voor uw toekomstige benodigdheden.

Bedrijfssoftware in de vorm van een webapplicatie kan een grote uitkomst bieden op het gebied van uw netwerkomgeving. Zo kunt u al uw VPN-software vervangen door een computer met internet en een browser. De webapplicatie biedt in uw browser dan precies dezelfde mogelijkheden als dat u met VPN had, echter u kunt nu overal ter wereld op een veilige manier inloggen en gebruik maken van uw bedrijfssoftware. Dit kan een grote uitkomst bieden voor het werken op afstand of bij de klant voor uw werknemers.

Daarnaast kunt u ook uw webapplicatie functioneel maken voor uw klanten. Hiermee optimaliseert u uw bedrijfsprocessen en maakt u uw diensten wereldwijd 24/7 beschikbaar voor uw klanten op een eenvoudige manier.

- wereldwijd beschikbaar
- veilige verbinding met uw bedrijfsgegevens (ssl)
- centrale redundante backups (dagelijks of vaker)

Het is ook mogelijk deze bedrijfssoftware alleen beschikbaar te maken voor intranet omgevingen en afgeschermde netwerken. Onze specialisten zullen u helpen met het implementeren van deze software in uw bedrijf.

Multimedia oplossingen?

Wanneer u op zoek bent naar een allround specialistische aanpak voor de promotie of uitvoering van uw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen hoogstaande multimedia oplossingen voor toepassingen in browsers.

- audio/video-streaming en convertering
- educatieve leeromgevingen met toetssystemen
- volledig interactieve presentaties van producten of projecten
- op maat gemaakte oplossingen voor uw media als product zelf

Wij kunnen u counselen en begeleiden naar het vinden van de juiste oplossing die volledig op uw wensen is afgestemd. Daarnaast kunnen wij bestaande, maar ook innoverende servertechnieken toepassen voor het realiseren van uw media toepassingen.